Lanesto Urban keukenkranen - Bruggink Keukens, Badkamer & Bouw

Lanesto Urban keukenkranen

Gekleurde keukenkranen en spoelbakken

Gun Metal, Gold en Copper
Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste trendkleuren als het gaat om keukenkranen en spoelbakken. U kunt de kleur van de spoelbak en de keukenkraan helemaal op elkaar afstemmen. Bovendien kunt ook kiezen voor bijpassende accessoires zoals een zeepdispenser en vaatdoekhouder, om het geheel compleet te maken.

Lanesto Urban keukenkranen

Lanesto Urban Keukenkranen
Bij de Lanesto Urban serie, kunt u niet alleen de kleur afstemmen op uw wensen, maar ook het type en de vorm. Voor de kleuren Gun Metal, Gold en Copper heeft u namelijk een brede keuze in keukenkranen. Of u nu een keukenmengkraan of een Selsiuz kokendwaterkraan in uw keuken wilt of een haakse vorm of juist een ronde: er is altijd een kraan die aansluit bij uw wens.

Een bijpassende gekleurde spoelbak
De Lanesto Urban spoelbakkenserie kunt u zowel qua kleur als vormgeving afstemmen op de keukenkraan. Zo kunnen de keukenkraan en de spoelbak 100% op elkaar afgestemd worden. Maak de keuken compleet met een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Lanesto Urban keukenkranen

Wilt u een keukenkraan of spoelbak van Lanesto Urban?
Bent u van plan om een nieuwe keukenkraan of spoelbak aan te schaffen of bent u op zoek naar een geheel nieuwe keuken? Laat u dan adviseren door Uw Keukenspeciaalzaak. Wij vertellen u alles over de verschillende toepassingsmogelijkheden. Ontdek uw dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak!