Uw Keukenspeciaalzaak - Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw

Niet zomaar een kwaliteitslabel

Keukenspeciaalzaken met het kwaliteitslabel ‘Uw Keukenspeciaalzaak’ garanderen u vakkundig en professioneel advies en daarnaast de beste kwaliteit. Er zijn veel keukenzaken waar u uw nieuwe keuken kunt kopen. Echter, er zijn niet veel showrooms waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen, eisen én waar u altijd een eerlijke prijs betaalt.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

…en wilt er zeker van zijn dat u op vertrouwde, eerlijke wijze geholpen wordt. Het klinkt misschien volkomen logisch, maar helaas zijn er ook voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Uw Keukenspeciaalzaak Bruggink Keukens en Badkamers hanteren we daarom een transparante werkwijze waarin onze kernwaarden centraal staan. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect eindresultaat: een keuken die bij uw persoonlijke wensen past en een prijs waar u zich goed bij voelt. Ervaar het zelf in onze showroom.

Geen verrassingen achteraf

Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Wij leveren volledige, kwalitatieve keukens zoals afgesproken en verzorgen daarnaast de complete installatie, inclusief inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u vooraf wat u achteraf kunt verwachten.