Bouw en verbouw - Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw

Verbouw

De mensen van Bruggink weten dat het verbouwen van uw thuis een ingrijpende zaak is. En dat u tijdens die periode gewoon in uw huis woont en zo weinig mogelijk overlast wilt hebben. Daarom heeft Bruggink alle specialisten zelf in dienst. Dat begint al in het voortraject. Onze adviseurs zijn precies op de hoogte van de regels voor gemeentelijke vergunningen. Dat bespaart u veel gezoek en overleg. En u betaalt er niet extra voor. Indien nodig maken wij voor u de schets of tekening. Maar ook daarna zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt. Met een strakke planning kunnen we de bouwtijd tot een minimum beperken, terwijl u zelf niets hoeft te regelen. Graag meer weten? Klik dan hier!

Nieuwbouw

Bruggink is van mening dat een groot project als de bouw of verbouw van een woning, behalve een kwestie van prijs, in de eerste plaats een kwestie van vertrouwen is.

Daarom bieden we u een 3 zekerheden:

Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
Geen aanbetaling, u betaalt naar stand van het werk. U loopt dus geen financieel risico.
Omdat we graag alles met u van tevoren bespreken, heeft u ook geen vervelende verassingen achteraf.

Bekijk hier onze nieuwbouw site: https://www.brugginknieuwbouw.nl

Agrarische sector

De agrarische sector is voor Bruggink ook bekend terrein. Bruggink heeft ervaring met het bouwen van loodsen, schuren, hallen, machinebergingen en stallen. Vanuit de grond en/of kelder tot en met de nok en de afwerking kunnen we uw ideeën verwezenlijken.

Ook hierbij is het voor u als agrarisch ondernemer mogelijk zelf werkzaamheden te verrichten, zodat u zo voordelig mogelijk bouwt, maar uw plannen toch ook kwalitatief kunnen worden gerealiseerd.

Aanpassingen wet maatschappelijke ondersteuning

Heeft u vanwege leeftijd of ziekte bepaalde beperkingen die het wonen bemoeilijken, dan komt u misschien in aanmerking voor een WMO-voorziening (Wet Maatschappeluijke Ondersteuning).

Hiervoor dient u een aanvraag bij de gemeente, afdeling WMO. Deze beoordeelt welke aanpassingen mogelijk zijn. Krijgt u hier akkoord op dan  kan het plan worden uitgevoerd.

Wij kunnen u hierbij behulpzaam zij, we hebben inmiddels diverse verbouwingen een aanpassingen in het kader van de WMO uitgevoerd. Ook uw woning levensloopbestendig maken of het nieuw bouwen van 55-plus woningen zit in ons dienstenpakket.

Installatie  | Gas, water en elektra

Heeft u nieuwbouwplannen of wilt u gaan verbouwen? Dan is het wel zo handig dat u voor alle installaties voor elektra, gas, water en warmte ook bij Bruggink terecht kunt. Voor het aanleggen van gas, elektra, waterleiding en riolering heeft Bruggink meerdere installateurs in dienst.

Doordat ook hier met eigen medewerkers het werk kan worden geklaard, zijn de lijnen kort.