Verbouw woning - Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw
Verbouw woning

Misschien zijn uw woonwensen verandert, wilt u uw woning moderniseren of uitbreiden of hebt u een nieuwe woning gekocht of in overweging om te kopen. Door uw woning te verbouwen kunt u uw woning precies naar wens aanpassen en hiermee uw wooncomfort vergroten.

Met alle ontwikkelingen over verduurzaming, energie tarieven en isoleren, verbouwen woningbezitters niet alleen hun woning maar investeren zij ook in duurzame isolatie.

Hiermee zult u energiekosten besparen en zal uw woning bij een eventuele verkoop ook in waarde toenemen. Het is daarbij van belang om goed na te denken welke woningisolatie u toe gaat passen. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor vloerisolatie, gevel- en dakisolatie en plafond isolatie.

Wij helpen u graag bij al deze plannen en overwegingen om tot een gedegen bouwplan te komen.  Naast het tekenwerk kunnen we ook voor de benodigde vergunningen zorgen en werken we tevens een kostenraming uit en passen deze aan waar nodig, in afstemming met uw beschikbaar budget.

Vervolgens voeren we de verbouw zoveel mogelijk met onze eigen vaklieden uit, zodat de lijnen kort zijn en u na realisatie kunt genieten van het eindresultaat.