Energie - Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw

Energie

Zonne-energie
Zonnepanelen worden steeds goedkoper en sneller terugverdiend. U kunt er dus niet meer omheen. De prijzen van zonnepanelen dalen namelijk. Graag informeren we u over de energie besparing die u kunt maken met onze zonnepanelen. Aangezien zonnepanelen zichzelf op den duur terugverdienen, is financiering van de investering wellicht aantrekkelijk.

U betaalt dan maandelijks af, maar bespaart ook maandelijks op uw energiekosten. Het grootste deel van de investering blijft hiermee budgetneutraal.

Energiebesparing
Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Bruggink kan voor u diverse besparende maatregelen uitvoeren om op de energiekosten te besparen. Hieronder treft u diverse onderdelen aan in of aan uw woning of bedrijfspand die u door ons kunt laten uitvoeren om energie te besparen:

Aanbrengen van dakisolatie
Plaatsen van een zonneboiler
Zonnepanelen plaatsen
Plaatsen van een nieuwe CV-ketel
Isoleren van de spouwmuren / buitenmuren
Vervangen van enkele beglazing voor isolerende beglazing
Isoleren van de begane grondvloer
Dichten van naden en kieren
Vervangen van uw oude keukenapparaten door nieuwe energiezuinige apparaten.
Waterbesparende kranen en douchekoppen.

Aangezien energiebesparende maatregelen zichzelf op den duur terugverdienen, is betaling in termijnen van de investering wellicht aantrekkelijk. U betaalt dan maandelijks een bedrag, maar bespaart ook maandelijks op uw energiekosten. De mogelijkheid van termijnbetalingen geldt uiteraard ook voor andere producten en diensten van Bruggink. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden. Bruggink voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en kan de maatregelen voor u uitvoeren volgens de erkende kwaliteitsstandaarden.

Maatwerk advies
Wanneer u de verbouw of isolerende maatregelen door ons laat uitvoeren kunnen we naast het energieprestatie advies (EPA) ook het maatwerkadvies voor u verzorgen. De adviseur zet op een rij waar u energie kunt besparen, welke werkzaamheden u daarvoor moet laten uitvoeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. Ook bij grote verbouwingen kan het nuttig zijn om een Energie Prestatie Advies uit te laten voeren zodat u gelijk de voorgestelde energie besparende maatregelen mee kunt nemen waardoor u straks voordeliger uit bent.

Graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!