Bedrijfsmatige en utiliteitsbouw - Bruggink bv
Bedrijfsmatige en utiliteitsbouw

Bedrijfsmatige en utiliteitsbouw
Uw bedrijfspand of gebouw voor maatschappelijke doeleinden kunnen door allerlei omstandigheden niet meer aan de huidige eisen en wensen voldoen. Denkt u aan een fabriekspand, kantoren, scholen, bedrijfshallen, bedrijfsgebouwen, verzorgingsinstellingen en ook recreatieve gebouwen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen.

U kunt er dan voor kiezen om nieuw te gaan bouwen waarbij we u graag begeleiden om vervolgens de nieuwbouw voor u te realiseren. Ook kunt u op zoek gaan naar een andere bedrijfspand en deze te verbouwen naar uw wensen of een verbouwing van het bestaande gebouw kan mogelijk ook al een goede oplossing zijn.

Dit vraagt om een investering, waarbij de financiële mogelijkheden goed moet worden bekeken en waarbij het van belang is dat het u in uw dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk hindert.

Juist doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we u efficiënt van begin tot eind door dit nieuwbouw of verbouw traject heen leiden, zodat u uw aandacht zoveel mogelijk bij uw dagelijkse werkzaamheden kunt houden.