Beton heeft de looks - Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw

Beton heeft de looks

Beton heeft de looks

Beton of betonlook, het materiaal heeft een prachtige stoere en toch natuurlijke uitstraling. Steeds vaker wordt het gedurfd om te kiezen voor beton in de keuken. En dat kan op verschillende manieren! Van een beton(look) aanrechtblad tot een compleet uitgevoerde betonlook keuken. Maar echt beton is niet altijd de beste oplossing als het gaat om materiaaleigenschappen, het gewicht en de prijs. Weet dat er meerdere mogelijkheden zijn op het gebied van betonlook keukenbladen. Wij delen de beste soorten betonlook bladen en tips met u!

Betonlook keukenblad
Een betonlook keukenblad - hoe mooi het ook is – is vooral een goede keuze als het materiaal praktisch te gebruiken is én binnen uw budget past. Daarom een aantal opties van keukenbladen met de look-and-feel van beton, maar met andere eigenschappen. Deze betonlook keukenbladen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

“Wij delen de beste soorten betonlook bladen en tips met u!“

Soorten betonlook keukenbladen

TopLaminaat
TopLaminaat is uitvoerbaar in vele mooie betonkleuren en is ook nog eens gunstig geprijsd. Daarbij biedt de basis van Greenpanel een duurzaam alternatief. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee, win-win.

Beton heeft de looks

Decortop
De Cliff van Decortop heeft een levensechte beton structuur en een eigentijdse betonkleur. Ook zijn er mooie donkere varianten in de collectie opgenomen als uw voorkeur daar naar uit gaat. Vooral de levendige structuur is kenmerkend voor de keukenbladen van DecorTop.

Beton heeft de looks

TopCore
Het oppervlak van TopCore heeft een mooi reliëf en een mooie bijkomstigheid is dat dit blad tegen een stootje kan. Dankzij dit reliëf, de mooie kleuren en fijne eigenschappen van het blad is TopCore een goed alternatief voor een echt betonnen aanrechtblad.

Evora Quartz
Een luxer blad is de composietsteen (Evora Quartz®) en bestaat vooral uit kwarts. Het harde materiaal heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo zijn er ook een natuurlijke betonkleuren met prachtige schakeringen.

Beton heeft de looks

Evora Ceramics
Een strak keukenblad voor uw strakke keuken, maar dan wel in een betonlook uitvoering? Kies voor een keramiek keukenblad (Evora Ceramics®). Een betonlook keukenblad uitgevoerd in keramiek is duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig.

Beton Heeft De Looks

Corian
Wilt u een bijzondere vorm in uw keukenblad? Kies dan voor een Corian keukenblad. Dit kunststof keukenblad kan volledig op maat gemaakt worden en in iedere gewenste vorm gebogen worden. Corian heeft twee natuurlijke betonkleuren in zijn collectie die uw keuken een design uitstraling geven.

Meer weten over een betonlook aanrechtblad?
In een notendop hebben wij u kennis laten maken met verschillende varianten van een betonlook aanrechtblad. Natuurlijk valt er nog veel meer over te vertellen over waarom beton de looks heeft. Het is daarnaast vooral belangrijk dat u goed voor ogen heeft wat de unieke eigenschappen van de verschillende keukenbladen zijn, zodat u een keukenblad kiest dat bij u past. Wilt u meer weten over een betonlook aanrechtblad? Ga dan naar de dichtstbijzijnde keukenspeciaalzaak bij u in de buurt en laat u informeren over de mogelijkheden!